Domeinnaam

Een website begint bij een domeinnaam, U kunt uw domeinnaam bij ons aanvragen. Wanneer u uw domeinnaam bij ons aanvraagd dan krijgt u hier ook gratis hosting bij. Indien gewenst kunt u uw hosting altijd upgraden. Een .nl domeinnaam begint al vanaf € 10,95 per jaar
€ 13,25 incl. BTW

cheap domain

Gratis hosting voor altijd

Wanneer u alleen een website nodig heeft voor informatie en foto's dan is onze gratis hosting pakket ideaal voor u.
Deze dienst is voor altijd gratis.

free webhosting

Virtual Private Servers (Binnenkort)

Je VPS direct beschikbaar op high-end hardware Wil je verzekerd zijn van de beste performance voor jouw webapplicaties? Kies dan voor een VPS bij Hostnet. Wij snappen dat je applicaties altijd beschikbaar moeten zijn. Daarom host je bij ons je eigen server op een high-end platform. De VPS staat binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Virtual Private Servers

Dedicated Private Servers (Binnenkort)

Je DPS direct beschikbaar op high-end hardware Wil je verzekerd zijn van de beste performance voor jouw webapplicaties? Kies dan voor een VPS bij Hostnet. Wij snappen dat je applicaties altijd beschikbaar moeten zijn. Daarom host je bij ons je eigen server op een high-end platform. De DPS staat binnen 1 week klaar voor gebruik. Het verschil met een VPS is dat een VPS een virtuele server is en een Dedicated Private Server een fysieke server is.

Dedicated Private Servers